Bedriye-Haluk Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Muhasebe Finansman sektöründe tercih edilen ve takdir gören, mesleğini seven ve ilgi duyan elemanlar yetiştirmek, Okulun insan kaynaklarını ve imkanlarını en verimli şekilde eğitim ve öğretime yönlendirmek, Öğrencilerimizi kendine, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek. Velilerimizin de okulun bir parçası oldukları bilincini yerleştirebilmek, Meslek ile ilgili teknolojiyi her yönü ile zamanında okulumuza getirmek, Öğrencilerimize sektörün gerektirdiği bilgi ve beceriyi kazandırmak için yılmadan mücadele etmek.

Misyon: Öncelikle meslek edinmek isteyen öğrencilerimizin, amaçlarına ulaşmalarında rehberlik etmek, asla bitmeyen öğrenme sürecinde öğrenmeyi öğretebilmek, öğrencilerimizi toplumun sorumlu ve uyumlu, toplum ilke ve değerlerine sahip, iş ahlakını benimsemiş kendine ve bilgisine güveni tam bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: SABAH:07:50-12:40 ÖĞLEN ARASI 12:40 - 13:20 ÖĞLEDEN SONRA 13:20 -15:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bhotml.meb.k12.tr

Adres - BİNEVLER MAH. 81056 NOLU SK. BEDRİYE HALUK ÖZMEN TİCARET MESLEK LİSESİ BLOK NO: 8 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - BİNEVLER MAH. 56 NOLU SK. NO:14 ŞAHİNBEY

Ulaşım ULAŞIM SORUNU YOK.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ İLÇE ŞAHİNBEY DE