Sosyal Sorumlulukta Biz de  Varız

Sosyal Sorumlulukta Biz de Varız

23.02.2024 123

Millî Eğitim Bakanlığınca, resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında sosyal sorumluluk programı kapsamında yürütülecek faaliyetlere katılacak öğrenci, öğretmen, okul yöneticileri, gönüllü veli ve diğer paydaşların görev, yetki ve sorumlulukları; uygulamaya yönelik süreç ile öğrencilerin gönüllü olarak katılacakları kurslara ilişkin ilke, usul ve esasların yer aldığı "Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi" hazırlandı.

Yönerge kasamında okulumuz tarafından 14 sosyal sorumululuk projesi hazırladık. Öğrencilerin kendine, ailesine ve topluma karşı saygılı; toplumsal sorunlara duyarlı; bütün canlılarla birlikte doğaya ve çevreye, nesne ve eşyalara fayda ve estetik katacak; sorun çözen, iş birliği içinde çalışma becerisi gelişmiş; hayatını daha anlamlı ve değerli kılacak kişiler olarak yetişmeleri amacıyla hazırladğımız projelerle  öğrencilerimzin sosyal becerilerinin gelişmesine katkı sağlayacağız..

Öğrencilerde çevreye duyarlılığı artımaya yönelik olarak  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Halil İbrahim Tosun'un hazırladığı ve öğretmenimizin koordinesinde öğrencilerimizin yaptığı rengarenk kuş yuvaları okulumuz bahçesindeki ağaçlara asıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024

Adres:
BİNEVLER MAH. 81056 NOLU SK. BEDRİYE HALUK ÖZMEN TİCARET MESLEK LİSESİ BLOK NO: 8 İÇ KAPI NO: 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP